Ziggo aanbieding: de goedkoopste weg naar snel internet

By | maart 10, 2014

Internetprovider Ziggo heeft regelmatig aanbiedingen waarmee je nog voordeliger goedkoop internet kunt afsluiten. Zo’n handige Ziggo aanbieding wordt vaak aangeboden in een pakket met internet en televisie en eventueel vaste telefoon. Door de vaak zeer aantrekkelijke prijs die je betaalt voor zo’n pakket, loont het zeker om eens goed rond te kijken voor zo’n Ziggo aanbieding.

Prijswinnende aanbieder

Ziggo heeft dankzij aanbiedingen, snel en stabiel internet en de goede service de Tweakers Award 2013/2014 in de wacht gesleept. Meer dan 1/3 van de bezoekers van de website Tweakers.net koos Ziggo als beste aanbieder. Het percentage dat Ziggo koos, was bijna drie keer zo hoog als het percentage dat koos voor de nummer 2, internetprovider UPC.

Ziggo aanbieding zelf installeren of laten installeren?

Je Ziggo aanbieding wordt thuis afgeleverd. Dat kan via PostNL gebeuren als je ervoor kiest zelf alles te installeren. Binnen 10 tot 14 dagen heb je je bestelling dan binnen. Je kunt ook je Ziggo aanbieding door een monteur laten installeren. Je maakt dan met de monteur een afspraak wanneer hij je Ziggo aanbieding komt installeren.

Ziggo aanbieding en meer op GoedkoperBellen.nl

De Ziggo aanbieding van de week vind je op de onafhankelijke telecomvergelijker GoedkoperBellen.nl. Deze website vergelijkt de tarieven en kwaliteit van zowel internetproviders als aanbieders van mobiele telefonie en beldiensten om goedkoop te bellen naar het buitenland. Op GoedkoperBellen.nl vind je onder de aanbiedingen voor telefoon en internet de laatste Ziggo aanbieding.

 

Let op: Ziggo aanbieding beperkt geldig

De Ziggo aanbieding is vaak beperkt geldig. Zo is er vaak een einddatum en geldt ook op = op, ofwel zolangde voorraad strekt. Als je dus een Ziggo aanbieding ziet die je bevalt, dan is het zaak om snel te reageren. Daarbij hoef je je trouwens niet tegen te laten houden als je een lopend contract hebt bij een andere provider. Ziggo heeft namelijk een overstapservice die je helpt je huidige abonnement op te zeggen, zodat je eenvoudig kunt ‘switchen’ van je andere provider naar deze aanbieding van Ziggo.

Geef een reactie