VSEO – Sneller bovenaan in Google met Video

By | maart 20, 2014

De toppositie is zoals elke marketeer ondertussen wel weet bijzonder waardevol als het aankomt op het trekken van bezoekers naar uw website. Helaas is de concurrentie enorm hoog en is het eindigen op de eerste plek nog niet zo gemakkelijk. Gelukkig is er een manier om in de meeste gevallen sneller en makkelijker bovenaan te komen – Video.

Zoekmachines als Google en Bing zijn net als hun gebruikers er achter gekomen dat het kijken naar een video eigenlijk gewoon een stuk fijner is dan het lezen van stuk tekst op een website. Daarom verkiezen de grote zoekmachines steeds vaker een video boven reguliere zoekresultaten om bovenaan weergegeven te worden. Een video maakt dus meer kans dan een reguliere website om hoog te eindigen.

Daarbij is het zo dat er op videogebied een stuk minder concurrentie is. Vul een willekeurig zoekwoord in op google en vergelijk de hoeveelheid resultaten met dezelfde zoekterm als je enkel op video’s zoekt. Dit is altijd een stuk lager! Je hebt dus minder concurrentie om uit het veld te slaan.

Ook is het zo dat VSEO, of videozoekmachineoptimalisatie, voor veel bedrijven nog in de kinderschoenen staat. Ze uploaden slechts een video en hopen dat het dan vanzelf gaat. Gelukkig is er meer dat gedaan kan worden om een video hoger in de zoekresultaten te krijgen, en voor diegene die wat meer kennis heeft van VSEO en videozoekmachineoptimalisatie is dat vaak dan ook relatief eenvoudig te bewerkstelligen.

VSEO en videozoekmachineoptimalisatie zijn nu nog vers, net als reguliere SEO dat ooit was. Toen kon men met een simpele, geoptimaliseerde website de concurrentie eenvoudig inhalen in de zoekresultaten. Helaas is SEO nu gemeengoed geworden en is dat niet meer zo eenvoudig. VSEO is daarom de perfecte kans om de concurrentie voor te blijven. Staat u eenmaal op positie één met een geoptimaliseerde video, dan is het vaak enorm lastig om die plek nog in te halen. Ben er daarom snel bij!

Wij van Cropped Media videoproductie merken dat onze geoptimaliseerde video’s in verschillende resultaten binnen een week op de eerste plek eindigen. Onze VSEO experts helpen u graag uw productie hoog in de resultaten te krijgen.

Gebruik de kracht van video nu, en stijg eenvoudig boven de concurrentie uit!

Geef een reactie