Uitstraling van je bedrijf op internet

By | februari 15, 2014

Een onderdeel waar door veel bedrijven vaak te weinig aandacht aan word gegeven is het ontwerp van de website, of te wel het webdesign. Het ontwerp van de website is ontzettend belangrijk want dit geeft de uitstraling van je bedrijf op internet weer. Heb je bijvoorbeeld een bakkerij dan is het verstandig om je ontwerp hierop ook aan te passen en te zorgen dat het ook de sfeer en look van een bakkerij heeft. Een goede webdesigner kan je hier uitstekend mee helpen en kan je vaak ook adviseren over de aanpak en opzet van een website ontwerp.

Door gebruik te maken van een goed ontwerp welke past bij de uitstraling van je bedrijf en welke ook in dezelfde huisstijl is gemaakt als je bedrijf weten klanten beter wat ze kunnen verwachten. Het is absoluut zonde om een gratis template te gebruiken als website welke totaal niet aansluit bij je bedrijf en dat een bezoeker een verkeerde indruk krijgt van je bedrijf en daardoor misschien geen zaken met je wil gaan doen.

Wanneer je een webdesigner hebt die een goed ontwerp heeft gemaakt is het dus ook goed mogelijk dat je meer conversie krijgt middels je website. Je bezoeker ziet wat voor professioneel bedrijf je bent en wat je als bedrijf uitstraalt. Deze bezoeker zal dus eerder contact met jou opnemen om eventueel zaken te doen, wat dus inhoud dat je meer conversie krijgt via je website.

Heb je als bedrijf al een website en is deze inmiddels al enkele jaren oud? Dan is het misschien niet onverstandig om eens te kijken of je een update kunt laten maken van je bestaande website. De mogelijkheden op internet veranderen per dag en er zijn dus ook steeds meer mogelijkheden. Ook het gebruik van internet veranderd, tegenwoordig zie je bijvoorbeeld steeds meer mensen die middels hun mobiele telefoon op internet kijken. Is jou website wel geschikt voor een mobiele telefoon?

Ook de browsers veranderen steeds weer, inmiddels zijn we al bij Internet Explorer 11 bijvoorbeeld. Wanneer je een website hebt welke al een paar jaar oud is kan het zijn dat deze is opgebouwd in oude html code en kan het dus ook zomaar zijn dat je website in een nieuwe browser niet goed word weergegeven.

Geef een reactie